Vi vil vise Danmark, at bake-off kan være økologiske kvalitets- produkter, hvor vi drager de fantastiske fordele bake-off konceptet giver til logistik, fragt, opbevaring, økonomi, spild og ikke mindst klima. Det er til fordel for jer og os.

Vi er en del af bagerkollektivet Nordens Brød på Amager. Her har vi håndværksbagere ansat til at arbejde side om side med moderne teknologi. Du kan kalde os for Danmarks største håndværksbageri eller Danmarks mindste brødfabrik.

Velbekomme – og husk og spis brød til!

BRØDFLOV

BAKE-OFF KOLLEKTION

Sådan forhandler du vores produkter

Vi forhandler kun vores produkter gennem grossister. Vi ved af erfaring at grossisterne er bedre end os til at håndtere ordresystemer, fragt og logistik. Vi er repræsenteret hos Aarstiderne, Hørkram, Dagrofa, AB Catering, BC Catering, Foodservice Danmark, Grønt Fokus, Inco og Solhjulet.

Vores sortiment er forskelligt repræsenteret hos grossisterne. Hvis ikke du kan finde det specifikke produkt du ønsker hos grossisten, så kontakt jeres konsulent hos grossisten med de varenumre i ønsker at forhandle, hvorefter konsulenten vil kontakte os.

Bage-vejledninger

I vores produktoversigt kan
du ved det enkelte produkt se vejledning til opbevaring og afbagning. Bagevejledningen
er generelt vejledende, da afbagningen afhænger af type af ovn, temperaturen i rummet osv.

Kontakt

Vi har hverken sælgere, HR-folk eller konsulenter ansat. Derfor har vi prøvet at gøre siden her så praktisk og præcis i kommunikationen.

md@broedflov.dk